Skræddersyet til bryllup & fest

Skræddersyet smoking

Lign en million

Uanset om det er din store dag, eller om du vil imponere i anden anledning, specialiserer Lords of Scandinavia i det ekstraordinære. Hos os får du en skræddersyet smoking i enestående håndværk og sublim stofkvalitet, som du gennem unikke detaljer gør din helt egen.

Grå smoking med stof fra Scabal
Klassisk sort smoking med stof fra dormeuil
Inspiration til bryllups smoking
Inspiration til bryllups smoking

Vi forstår, at din smoking skal være perfektionen selv

Vi ved, at dit bryllup er en af de vigtigste øjeblikke i dit liv, og hvor vigtigt det er, at du ser uimodståelig fantastisk ud på dagen. Hos Lords of Scandinavia er vi specialister i skræddersyet bryllupstøj, og du kan se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige, når du designer dit personlige bryllupsjakkesæt. 

Du vil blive præsenteret for en bred, nøje udvalgt selektion af stof, inderforinger, knapper og unikke muligheder for at personalisere sættet, når du besøger vores showroom.

Personligt, ned til mindste detalje

Et skræddersyet bryllupsjakkesæt fra Lords of Scandinavia vil blive lavet nøjagtigt efter dine mål, ønsker og specifikationer. Og da vi tilbyder et udvalg af over 12.000 forskellige stoffer og foringer fra nogle af verdens fineste vævere, sammen med et hav af muligheder for at personalisere sættet, er mulighederne næsten uendelige.

Lords of Scandinavia
Lords of Scandinavia

Få inspiration og eksklusive tilbud direkte i indbakken

Få sartoriale nyheder, tips og trends, i tillæg til eksklusive konkurrencer og tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig Lords of Scandinavias stylepost og vind en skræddersyet skjorte!