Business Fashion

CUSTOM TAILORING

Durable luxury

Hos os finder du flere end 2.000 slidstærke metervarer, specielt udviklet til hverdagsbrug i en kvalitet, du ikke finder andre steder.

cerutti+lords+of+sweden_.svg
dormeuil+lords+of+sweden_.svg
loro+piana+lords+of+sweden_.svg
scabal+lords+of+sweden_.svg
zegna+lords+of+sweden_.svg
Made for you – 62 years of heritage

MADE FOR YOU

Custom Tailoring handler om at gøre sættet dit helt eget. Alle aspekter af dets konstruktion, fra revers til bukselængde er op til dig, mens knapper, foring og enkeltstående detaljer er med til at sikre, at du står tilbage med et sæt der afspejler din unikke stil og personlighed.

Personaliseret rådgivning

Vores erfarne heritage skrædder hjælper dig med at træffe de rigtige designbeslutninger så du kan være sikker på et unikt og eksklusivt resultat, der afspejler din unikke personlighed og stil.

Det fineste udvalg af metervarer

Vores sortiment udvikler sig konstant med nye tilføjelser hver sæson. Lige nu har vi mere end 10.000 eksklusive metervarer fra nogle af verdens fineste vævere.

Perfect Fit garanti

Vi er stolte af at tilbyde den ultimate Custom Tailoring oplevelse. Med Lords Perfect Fit garanti kan du være helt rolig – hvis du mod forventning ikke er tilfreds med pasformen, så tilretter vores in-house skrædder uden beregning.

Vælg mellem

Klassisk, moderne eller slim fit

Klassisk

Et afslappet fit – mere plads omkring brystet og med en længere krop. Vores mest populære style.

Moderne

Et moderne snit som elegant trækker sammen omkring bryst, lår og ankler for en tættere pasform end den klassiske.

Slim fit

Tætsiddende omkring brystet og benene, for et ungt og strømlinet look.

needle_2

DE fineste metervarer

Ethvert målsyet mesterværk starter med metervaren. Vi er derfor stolte af, at tilbyde vores kunder en nøje udvalgt selektion af eksklusive metervarer fra verdens førende vævere. Fra uld til cashmere, linen og sjældne silker har vi noget til alle.

dress

en bespoke oplevelse

Processen er en kunstart. Det er kun en sand skrædder der besidder passionen, talentet og finessen til at skabe noget enestående og unikt. Derfor overlader vi selve syningen til vores yderst kompetente heritage skræddere i Europa.

LORDS OF SCANDINAVIA

AMAGER BOULEVARD 70

2300 KØBENHAVN S

+45 33 96 59 86

Scroll til toppen