Skjorter

CUSTOM TAILORING

Lavet til dig

Hos os er en skjorte ikke bare endnu en skjorte - det en reflektion af din personlighed, skræddersyet til dig. Fra det øjeblik du tager din skjorte på, føles alting komfortabelt og korrekt. Den perfekte pasform, komforten og selvtilliden vil ændre dit udseende og dit syn på skjorter for altid. Sig farvel til dårligt passende stangtøj og standardstørrelser. Glæd dig til en ny verden af en ægte personlig stil.

Vores skræddere er stolte over deres håndværk, og de skræddersyer med stor præcision og nænsomhed. Med vores unikke Perfect Fit garanti kan du være sikker på, at din skjorte er præcis som du vil have den. Hvad venter du på? Design din perfekte skjorte i dag.

1-1.jpg
3.jpg
2.jpg
4.jpg
Made for you – 62 years of heritage

MADE FOR YOU

Custom Tailoring handler om at gøre sættet dit helt eget. Alle aspekter af dets konstruktion, fra revers til bukselængde er op til dig, mens knapper, foring og enkeltstående detaljer er med til at sikre, at du står tilbage med et sæt der afspejler din unikke stil og personlighed.

Personaliseret rådgivning

Vores erfarne heritage skrædder hjælper dig med at træffe de rigtige designbeslutninger så du kan være sikker på et unikt og eksklusivt resultat, der afspejler din unikke personlighed og stil.

Det fineste udvalg af metervarer

Vores sortiment udvikler sig konstant med nye tilføjelser hver sæson. Lige nu har vi mere end 10.000 eksklusive metervarer fra nogle af verdens fineste vævere.

Perfect Fit garanti

Vi er stolte af at tilbyde den ultimate Custom Tailoring oplevelse. Med Lords Perfect Fit garanti kan du være helt rolig – hvis du mod forventning ikke er tilfreds med pasformen, så tilretter vores in-house skrædder uden beregning.

needle_2

DE fineste metervarer

Ethvert målsyet mesterværk starter med metervaren. Vi er derfor stolte af, at tilbyde vores kunder en nøje udvalgt selektion af eksklusive metervarer fra verdens førende vævere. Fra uld til cashmere, linen og sjældne silker har vi noget til alle.

dress

en bespoke oplevelse

Processen er en kunstart. Det er kun en sand skrædder der besidder passionen, talentet og finessen til at skabe noget enestående og unikt. Derfor overlader vi selve syningen til vores yderst kompetente heritage skræddere i Europa.

LORDS OF SCANDINAVIA

AMAGER BOULEVARD 70

2300 KØBENHAVN S

+45 33 96 59 86

Scroll til toppen