dress

Købte for 20 år siden hos Lords of…

Købte for 20 år siden hos Lords of Scandinavia en frakke, som jeg stadig bruger men som selvfølgelig har fået en vis patina. Da jeg var meget tilfreds med mit første køb vendte jeg tilbage til Lords of Scandinavia, som havde et rigtig godt tilbud til mig og jeg er nu den glade ejer af en ny frakke, som jeg regner med at kunne bruge de næste 20 år.
Super god service, gode priser og super høj kvalitet på alle varer.

Jesper Sjølund

Great service. Would recommend.

Was buying my first tailor made suit for my wedding. Found Lords of Scandinavia online, where they had a great offer for 2 suits. Decided to get one for my wedding and an extra. The experience was awesome, the price was right and the fit was nearly perfect. When i went to pick up the suits, the pants didn't fit quite right, but Lords of Scandinavia offered alter them and within two days i could pick it up.
Great service. Would recommend.

Johan Keller

Fantastisk god service og lækkert tøj

Jeg har gennem de sidste 2 år haft min gang hos Lords of Scandinavia. Jeg har købt målsyede habitter, skjorter og en frakke. De giver en god og professionel behandling og rådgivning og de produkter de har leveret lever fuldt op til forventningerne. Jeg bruger habit i forbindelse med mit arbejde og har brug for at kunne købe en god kvalitet til en fornuftig pris. Det får jeg hos Lords of Scandinavia. Jeg kan klart anbefale at aflægge forretningen et besøg.

Poul Erik

Best suits in the world!

Amazing! Best product in the World!

Kevin Yunai

A Suit for You – and You Alone

Vi har Danmarks største udvalg af eksklusive metervarer fra verdens førende vævere – med alt fra merinould og hør til cashmere og silke, og i alle tænkelige farver, mønstre, vægte og prisklasser kan du være sikker på at vi har noget til enhver smag.

Og designet? Det bestemmer du helt selv. Skal det være slim, modern eller classic fit? Single- eller double-breasted? Du får det lige som du vil have det. Alt fra knapper, slidser, revers, foer, unikke håndsyede detaljer, monogram, og meget mere, er helt op til dig.

needle_2

DE fineste metervarer

Ethvert målsyet mesterværk starter med metervaren. Vi er derfor stolte af, at tilbyde vores kunder en nøje udvalgt selektion af eksklusive metervarer fra verdens førende vævere. Fra uld til cashmere, linen og sjældne silker har vi noget til alle.

500x500
Closeup of tailor fitting bespoke suit to model, hands with tape measure and pin cushion fixing jacket on male model

en bespoke oplevelse

Processen er en kunstart. Det er kun en sand skrædder der besidder passionen, talentet og finessen til at skabe noget enestående og unikt. Derfor overlader vi selve syningen til vores yderst kompetente heritage skræddere i Europa.

LORDS OF SCANDINAVIA

AMAGER BOULEVARD 70

2300 KØBENHAVN S

+45 33 96 59 86

Scroll til toppen