Spørgsmål & svar

CUSTOM TAILORING

Hvor meget koster et skræddersyet jakkesæt?

Vores priser starter ved 4.990 kr for et 2-piece sæt, 5.990 kr for et 3-piece sæt og fra 1.295 kr for et ekstra par bukser. Alle priser er inkl. moms og tilpasningsgaranti.

Hvornår modtager jeg mine varer?

Kvalitet tager tid. Fra måltagning til at dit jakkesæt er færdigt går der 6 til 8 uger. Det samme gælder blazere og frakker. Skjorter tager 4 til 6 uger.

Er det muligt at fremskynde processen?

Det er muligt at tilkøbe ekspresslevering mod et tillæg på 10% – i så fald vil leveringstiden være 4 til 6 uger for jakkesæt og 2 til 4 uger for skjorter.

Hvor meget kan jeg selv påvirke designet?

Som kunde har du en lang række valgmuligheder der gør dine målsyede produkter unikke. Udover at man selv vælger metervaren, så kan man også vælge snit, antal knapper, slidser, revers, foer, håndsyning, initialer/monogram og meget mere. Vores kyndige rådgivere står klar til at hjælpe dig med at få alle disse valgmuligheder til at give mening. Alle detaljer er med til at sikre, at du står tilbage med et unikt jakkesæt der afspejler din stil og personlighed.

Jeg kender mine mål, kan jeg ikke bare sende dem til jer?

Hos Lords of Scandinavia ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvalitet eller pasform. Hvis du er førstegangskøber er det derfor nødvendigt at komme forbi vores showroom og få taget mål til din måleprofil.

Kan jeg se jeres skræddersyede jakkesæt før jeg bestiller?

Naturligvis, vi har altid en række skræddersyede jakkesæt der er klar til afhentning i vores showroom, som du er velkommen til at se og inspicere.

Hvor bliver jeres varer lavet?

Kun det bedste er godt nok. Din custom tailoring beklædningsgenstande bliver lavet i Tyskland og Schweitz, ligesom vi udelukkende bruger metervarer fra verdens førende væverier i Italien og England.

Skal jeg bestille tid?

Det anbefales at du booker en tid, men vi gør altid vores ypperste for at imødekomme kunder som kigger ind uden aftale.

needle_2

DE fineste metervarer

Ethvert målsyet mesterværk starter med metervaren. Vi er derfor stolte af, at tilbyde vores kunder en nøje udvalgt selektion af eksklusive metervarer fra verdens førende vævere. Fra uld til cashmere, linen og sjældne silker har vi noget til alle.

dress

en bespoke oplevelse

Processen er en kunstart. Det er kun en sand skrædder der besidder passionen, talentet og finessen til at skabe noget enestående og unikt. Derfor overlader vi selve syningen til vores yderst kompetente heritage skræddere i Europa.

LORDS OF SCANDINAVIA

AMAGER BOULEVARD 70

2300 KØBENHAVN S

+45 33 96 59 86

Scroll til toppen