Lord's præsenterer

Dormeuil

Stort udvalg af stof fra Dormeuil

Hos Lords of Scandinavia er vi stolte af vores samling af eksklusive stoffer fra Dormeuil, der tæller kollektioner såsom Amadeus 365 og Mohair, blandt andre. Besøg os i vores permanente showroom for at se hele samlingen. Oplev, hvordan ægte luksus føles.

1842 - Jules Dormeuil

Tilbage i 1842, da den 22-årige Jules Dormeuil begyndte at importere sofistikerede engelske stoffer til Paris, kunne han aldrig have forestillet sig, hvor langt Dormeuil-huset ville gå. Han vidste sandsynligvis, at han var på rette spor et par år senere, da den succesrige virksomhed udvidede, og begge hans brødre sluttede sig til det, der blev en af de mest berømte familievirksomheder i modehistorien.

1871 - Dormeuil Frères

Virksomheden tager navnet Dormeuil Frères og åbner et permanent showroom på rue Vivienne 4 i Paris. Samme år udvider modehuset med et permanent showroom på New Burlington Street 10 i London. I de næste årtier vokser modehuset hastigt og åbner flere showrooms i hele verden.

1922 – Innovative stoffer

Dormeuil er et af de få modehuse, hvis historie, fra sin oprindelse til i dag, kan spores gennem berømte, innovative kreationer, som startede i 1922, da møllen lancerede Sportex, det første stof i verden med en vævet kant. Sportex var designet til at holde varmen uden at begrænse bevægelsen, og blev et must for europæiske sportsfolk, herunder golferen Arnaud Massy. Dormeuil var også blandt de første til at udvikle stof til kvinder.

Dormeuil idag

Endelig kommer vi til nutiden og de stoffer, vi har på lager her hos Lords of Scandinavia. Amadeus kollektionen er Dormeuils bedst sælgende – og med rette. Fin, blød og behagelig, men alligevel velegnet til hverdagsbrug og med et designudvalg i en klasse for sig selv. Dormeuil kombinerer den traditionelle britiske know-how med det sofistikerede og franske. Resultatet er nogle af de fineste stoffer i verden.

Dormeuils signaturkollektion - amadeus

Dormeuil’s berømte Amadeus kollektion er synonym med høj ydeevne og komfort med fremragende drapering. Amadeus er fremstillet af 100% ekstrafin merinould, som balancerer høj durabilitet med et godt feel på grund af de hemmelige behandlingsprocesser, som Dormeuil anvender i fremstillingen i deres traditionelle Heritage møller i England.

Til hverdagsbrug – Amadeus 365

Amadeus 365, den seneste tilføjelse til Dormeuil’s berømte Amadeus serie. Et letvægtsstof, der er ideelt til hverdags jakkesæt. Hemmelighededen ligger i brugen af en innovativ kompakt tråd, der sikrer, at Dormeuil’s møller i England kan opnå en meget præcis vævning. Det resulterer i en kvalitet, der gør Amadeus 365 afgørende for den moderne herres garderobe.

Den historiske kollektion – Mohair

Mohair er blød, men alligevel stærk, med en elasticitet, der gør metervaren næsten umulig at krølle. Denne kollektion skiller sig ud med sin uovertrufne glans, der reflekterer lyset som en poleret diamant. Farverne er unikke og bestemte. Den unikke blanding af ny uld, mohair og silke giver et slående resultat.

Lords of Scandinavia
Lords of Scandinavia

Få inspiration og eksklusive tilbud direkte i indbakken

Få sartoriale nyheder, tips og trends, i tillæg til eksklusive konkurrencer og tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig Lords of Scandinavias stylepost og vind en skræddersyet skjorte!