sådan gør vi

Vores custom tailoring proces

Vi er drevet af en passion for at skabe den absolut bedste custom tailoring oplevelse for den enkelte kunde. Vores beundring for ikonisk stil, sublim stofkvalitet og tøj, der sidder perfekt, dominerer processen fra start til slut.

Konsultationen

Din custom tailoring oplevelse starter her. Lad os komme igang. Under konsultationen vil vi diskutere dine specifikke krav, behov og personlige præferencer, forklare mulighederne og guide dig gennem valget af stof, detaljer og styling. Din skrædder vil foretage en omhyggelig opmåling, hvor din gang og kropssprog bliver noteret. Dette første trin tager typisk 1 time.

Udskæringen

Dine mål, ønsker og specifikationer bliver herefter overladt til vores dygtige mønsterskærer, som klipper stoffet til dit jakkesæt. Vi gemmer din måleprofil så du nemt og bekvemt kan bestille igen (medmindre maven har fået et par ekstra centimeter, eller du er begyndt at træne…)

Syningen

Den valgte metervare skal nu lægges op og få lov at slappe af. Udskæreren vil kridte rundt om din silhuet og skære metervaren ud.

Dygtige syersker og maskinister er ofte de usungne helte. De tager råmaterialet: stoffet, foringen, kanvasset og detaljerne – og kreerer noget enestående smukt og unikt. Noget der er lavet udelukkende til dig.

Finishing

De sidste detaljer skal på plads, herunder presning, der er en kunst i sig selv. Hvordan tøjet skal presses afhænger af dine valg. Det er en fin balance. Presser man ikke hårdt nok, ser tøjet ufærdigt ud. Presser man for hårdt efterlader det mærker og beskadiger stoffet. Som alle dele af processen, er resultatet et produkt af håndværkerens kompetence, lidenskab og erfaring.

Fitting

Dit made to measure jakkesæt er nu klar til en fitting. Din skrædder kontrollerer omhyggeligt pasformen for at sikre, at alt sidder perfekt. Eventuelle ændringer foretages, indtil du er helt tilfreds. Hele processen tager typisk mellem 4 og 6 uger.

Lords of Scandinavia
Lords of Scandinavia

Få inspiration og eksklusive tilbud direkte i indbakken

Få sartoriale nyheder, tips og trends, i tillæg til eksklusive konkurrencer og tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig Lords of Scandinavias stylepost og vind en skræddersyet skjorte!