Vores metervarer

CUSTOM TAILORING

Mærk forskellen

Lords navnet har siden 1957 været synonymt med kvalitet og eksklusivitetVi har i mange år håndplukket de fineste metervarer fra verdens førende vævere. Scabal, Ermenegildo Zegna, Holland and Sherry, Cerutti og Loro Piana, blot for at nævne nogle få.

Med 10.000 forskellige metervarer at vælge mellem, har vi noget til enhver smag. Fra tweed og merinould til cashmere og silker i utallige farve- og mønster kombinationer.

Heritage møller

Cerruti f.eks. er beliggende i den smukke italienske Biella region, som med sine mange vandressourcer, ligger optimalt i forhold til vaskning og forarbejdning af ulden. Siden 1800-tallet har Biella regionen været garant for metervarer af højeste kvalitet. Scabal og Dormeuil f.eks., er begge klassiske engelske stofproducenter, som er fast inventar på famøse Savile Row i London.

En Europæisk tradition


Hvor metervaren er produceret er afgørende for kvaliteten. Jakkesæt er en europæisk tradition, og ingen er bedre til at producere metervarer end Italien og England, som i flere århundreder har forfinet deres væveteknikker.

Sjældent har udsagnet ”Du får hvad du betaler for” været mere relevant, end når man køber metervarer til jakkesæt og skjorter. Når først du har prøvet et målsyet jakkesæt fra Lords, så vil intet andet være godt nok.

Made for you – 62 years of heritage

MADE FOR YOU

Custom Tailoring handler om at gøre sættet dit helt eget. Alle aspekter af dets konstruktion, fra revers til bukselængde er op til dig, mens knapper, foring og enkeltstående detaljer er med til at sikre, at du står tilbage med et sæt der afspejler din unikke stil og personlighed.

Personaliseret rådgivning

Vores erfarne heritage skrædder hjælper dig med at træffe de rigtige designbeslutninger så du kan være sikker på et unikt og eksklusivt resultat, der afspejler din unikke personlighed og stil.

Det fineste udvalg af metervarer

Vores sortiment udvikler sig konstant med nye tilføjelser hver sæson. Lige nu har vi mere end 10.000 eksklusive metervarer fra nogle af verdens fineste vævere.

Perfect Fit garanti

Vi er stolte af at tilbyde den ultimate Custom Tailoring oplevelse. Med Lords Perfect Fit garanti kan du være helt rolig – hvis du mod forventning ikke er tilfreds med pasformen, så tilretter vores in-house skrædder uden beregning.

LORDS OF SCANDINAVIA

AMAGER BOULEVARD 70

2300 KØBENHAVN S

+45 33 96 59 86

Scroll til toppen