Lord's præsenterer

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna stof

Ermenegildo Zegna startede sit firma i den norditalienske by Trivero i 1910 med en drøm om at skabe de smukkeste tekstiler i verden. Idag er Zegna er en af de mest anerkendte luksusproducenter af tekstiler – og flere af verdens største modehuse anvender Zegnas metervare i deres kollektioner. Hos Lords finder du det største udvalg af metervarer fra den ikoniske stofproducent. Se et lille udpluk her på siden.

1910 – Begyndelsen

For 110 år siden grundlagde Ermenegildo Zegna en uldmølle i den norditalienske by Trivero. Ermenegildo havde en vision om at skabe de smukkeste stoffer i verden. Hans drøm handlede ikke kun om de stoffer, møllen ville producere; han ønskede også at gøre sin hjemby – og verden omkring ham – til et bedre sted. Han ville sikre produkter af højeste kvalitet uden at gå på kompromis med livskvaliteten for fremtidige generationer.

Ermenegildo Zegna 1910

1930 – A culture of Beauty

I 1930’erne byggede han bl.a en offentlig svømmehal, en skole, et hospital, plantede 500.000 af træer, og byggede veje i hjembyen, Trivero. Zegna familien har holdt liv i ideen om, at høj kvalitet blomstrer, når der er en ‘culture of beauty’ i samfundet. Det var uhyre vigtigt at give tilbage, mente han.

1960 – Generationsskifte

Sønnerne Angelo og Aldo overtog faderens mølle i 1968. Under Angelo og Aldo udvidede virksomheden til bl.a. ready-to-wear og skræddersyet tøj. Virksomheden begyndte at distribuere og producere internationalt, og åbnede deres første butikker i Paris og Milano. Men sønnerne mistede aldrig fokus fra faderens drøm om at producerede de bedste tekstiler i verden.

2020 – Zegna idag

Idag er Zegna en af verdens mest berømte familieejede modehuse. Selvom virksomheden idag har flere end 500 flagskibsbutikker i mere end 100 lande, er fremstillingen af eksklusive tekstiler fortsat virksomhedens kerne. En position Zegna gennem en række opkøb, har styrket de seneste årtier.

Luksus i særklasse - Zegna Tropical

Ermenegildo Zegnas Tropical kollektion er fremstillet af nøje udvalgt australsk Superfine Wool, der giver stoffet en blødhed og friskhed, som er perfekt til sommeren. Ideelt til et skræddersyet jakkesæt du bærer om dagen, men også til de mere formelle aftenbegivenheder. Kollektionen fornyes hver sæson og er på forkant med de hotteste trends. Her får du tidsløs elegance i en kvalitet, der er så overlegen, at det ikke kan beskrives med ord. Det skal mærkes på kroppen.

Blød, varm luksus – Zegna Electa

Wonderful soft and warm flannel made in Italy by Ermenegildo Zegna perfect for precious autumn-winter jackets. The salient features of the luxurious Electa fabric are the extraordinary drape and high elasticity, that are able to give to the clothes sinuous lines, smooth, rarely features that are found in wool fabrics.

Lords of Scandinavia
Lords of Scandinavia

Få inspiration og eksklusive tilbud direkte i indbakken

Få sartoriale nyheder, tips og trends, i tillæg til eksklusive konkurrencer og tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig Lords of Scandinavias stylepost og vind en skræddersyet skjorte!